fredag 29 juni 2012

Feminint i badrummet

Tänk vad snabbt det kan gå att piffa till och tillsätta lite mysig, lyxig känsla till badrummet! En genomtänkt färgkombination, ett par fina flaskor, en snittblomma. Så blir det trista och vardagliga badrummet plötsligt en fröjd för ögat.
Jag var på Rusta härom dagen och såg då dessa söta flaskor - en för tvål och en för handlotion. I en underbar rosendoft! Det fanns i flera färger och dofter. Men jag älskar rosa - så för mig var valet givet! Tillsammans med ljusrosa handdukar och en utslagen pion blir det vackert, feminint och lite lyxigt! Mer än så behövs faktiskt inte.
Ha en härlig helg! KRAM

lördag 9 juni 2012

Glad sommar!

Efter ännu ett evighetslång upphåll är jag tillbaka igen! Denna våren har varit lite hektisk. Och jag lever fortfarande i tron att vi är nånstans i månadsskiftet april/maj. Så jag tyckte att det kunde vara lägligt att piffa till vårt uterum litegrann inför sommaren. Jag och vår äldsta dotter tog en sväng till stan, gick på ett par loppisar och avslutade med shopping på Plantagen. Å vad ljuvligt att få lite utlopp för all kreativitet! Rosa pelargoner, vita blommor snöblommor (så tacksamma!), tomatplantor på uppdrivning, väldoftande lavendel - vad mycket blomster gör för sommarstämningen! Detta tillsammans med några ljuslyktor, en samling pinaler, ett gammalt emaljfat och annat smått och gott som jag skrapat ihop och grupperat runtom i vårt sommarrum. Jag skulle kunna ha mycket mycket mer. Men det här blev en fin början! Glad sommar allesammans!