söndag 5 februari 2012

Tråkigaste bänken blir mysig och lantlig!

I helgen har jag tagit tag i vår allra tråkigaste möbel här hemma - vår tv-bänk! Den står verkligen i blickfånget i vårt hem. Vi har en ganska öppen planlösning, och där har tvn hamnat i mitten. Inte bara synlig i vardagsrummet, utan även delvis både från hallen och köket.


Det kändes alltså väldigt angeläget att ta tag i detta projekt! En Ikeamöbel som är kantig och tråkig och gräsligt opersonlig, och som dessutom visar alldeles för många apparater. Det förstör liksom myskänslan...


En gammal duk kom till användning igen när jag tog fram symaskinen och började knåpa ihop en kappa med veck. En undanlagd gardin med en lagom kontrast till den vita kappan fick tjäna som botten. De båda tygdelarna är fastspikade på möbeln. Gardinen spändes först över bänkskivan och slutligen spikade jag fast kappan.


Nu är jag nöjd! Det är mysigt, det är dämpat, det är lantligt och personligt. Och framför allt så syns inga tråkiga appaprater!!! Tänk att två timmars inasats och inga pengar kan göra så stor skillnad!

Ha det gott där ute!
KRAM Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar