torsdag 2 februari 2012

Strömavbrott och pyssel

Idag har vi - mycket ovanligt - haft strömavbrott till och från hela dagen. Så vi har tänt brasan och ljus, massor av ljus. Överallt! Man påminns om vilken ofantlig bekvämligeht vi lever i här i Sverige, som aldrig behöver tänka på elektricitet och värme - det bara finns där!


Så idag passade det ju extra bra att jag och barnen pysslade tändsticksaskar! Jag har tändstickor lite här och där, men de är ju så tråkiga och sticker liksom ut "på fel sätt" där de ligger på hyllor och bord redo att användas! Så nu har vi piffat till några askar, så de faktiskt smälter in i, och har samma känsla som resten av inredningen.

Här är ett par av dem som jag pysslade idag.



Tändsticksaskar är ett riktigt snabbpyssel där man kan använda lite av varje av sånt som man har hemma. Även ett vanligt vitt papper där man textar några vackra ord kan ju förgylla en tändsticksask! Så nu finns det nog inga fler ursäkter för tråkiga blå-röda solstickeaskar här hemma =)!

KRAM Elin

1 kommentar:

  1. Ja men visst är det så... man är så bortskämd med all bekvämlighet vi har runt oss!! Det blir lite handfallet när det försvinner... En längre tid är ju nästan "katastrof".
    Några timmar däremot, en dag eller så, kan ju vara riktigt mysigt just bara för att man uppskattar allt så mycket när det kommer tillbaka... och så är det ju så otroligt mysigt med massor massor massor av tända ljus!

    Ha en fin fredag!!

    Kram Elin och Emelie

    SvaraRadera