onsdag 12 oktober 2011

Älskade finskåp!


Visst är det roligt med gamla grejer! Särskilt när man får ta fram sin kreativa sida och sätta sin egen prägel på dem! Det här är mitt finskåp, ett gammalt mörkt skåp som målats om och fått en självklar plats i vardagsrummet här hemma.


På skåpet står en underbar gammal sockerlåda som jag lånat av min svärmor på obestämd tid. Hon e snäll hon! I den ett par lummiga murgrönor. Jag älskar murgröna, det skapar så mycket hemtrevnad! Fatet på fot med kupa är en present från en av mina systrar. Lyktorna och tavlan är min egen design.


Ramen fyndade jag på en loppis tidigare i höstas och den har bara legat i väntan på inspiration. Och så härom veckan fick jag ett så sött kort av min farmor på posten. Det ville jag använda i min ram! Jag lät det gamla bakgrundspappret från ramen sitta kvar. Jag tog en liten bit spetstyg som blivit över från en gardin och klädde en del av pappret med det, satte dit kortet och en liten rosett (Jag brukar klippa bort och spara banden som sitter innanför kläder för upphängning).

Superenkelt pysseltips verkligen. En fin och personlig liten tavla av saker som likagärna skulle kunna hamnat i soporna!

KRAM på er!

2 kommentarer:

  1. Visst, superenkelt tips som du säger, men med så fint resultat!

    Kram

    Fröken Luisa

    SvaraRadera
  2. Vilken fin tavla du skapat! Jag blir verkligen sugen på att göra något liknande. Tack för tipset! Kram Jenny

    SvaraRadera