måndag 10 oktober 2011

Hemma hos Eweline

Nu var det länge sen jag uppdaterade här på bloggn. Vi har haft en intensiv och supermysig helg med vänner och familj. Sån lycka det är att få ha dem i våra liv! Men nu är det vardag igen, och idag vill jag visa er några bilder som jag tog hemma hos min vän Eweline förra veckan. Hon och hennes Markus har lyckats skapa ett varmt och personligt hem, i en härlig shabby chic-anda!



Köket är litet, gammalt och väldigt genuint. Panelen älskar jag! Önskar vi hade det i vårt kök här hemma. Här, liksom i resten av hemmet är det en perfekt blandning av nytt och gammalt - Ikea, mysbutiks-grejer och loppisfynd. På hyllan står en samling burkar, de flesta fyndade på olika loppisar. Under hänger en salig blandning vackra koppar.


På det stora skåpet i vardagsrummet står ett rogivande stileben. Framför spegeln - en ståtlig Madonna, och intill en silverbricka med några vaser och ljusstakar.


Härliga fåtöljer! En bild från vardagsrummet och in i sovrummet. Båda fåtölerna är gamla. Den bortre har Ewelines pappa klätt om och gett nytt liv.




Sovrummet är ljust och luftigt. Den underbara kakelugnen i orginal skapar stämning! Lamporna är fyndade på loppis. En vacker klänning får vara i blickfånget i ena hörnet.


En gammal byrå som Eweline och Markus målat om och slipat ner litegrann. De ljuvliga knopparna är köpte på "Finrummet" i Jönköping. Leksakerna intill är en blandning av loppisfynd och Ewelines och Markus egna barndomsgrejer.

Ett hem att inspireras av!

Ha en fin dag kära läsare
KRAM

2 kommentarer:

  1. jag föll för köket och kopparna! Tapeten hade härlig fä'rg! kramis emelie

    SvaraRadera
  2. Vilket härligt men med fina färger. Jag älskar dessutom turkost - så det gör mig extra glad :)

    Jag önskar dig en fin dag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera